Gå til indhold

Del PDF

Upload en PDF, og opret et downloadlink, der kun virker i den periode, du vælger. Tilføj en adgangskode, hvis du vil – filen slettes automatisk, når linket udløber.

Gemt på vores server · Slettes automatisk, når den udløberFormater: PDFGrænser: 50 MB pr. fil · Login påkrævet

Sådan gør du

  1. 1

    Log ind, og tilføj én PDF-fil.

  2. 2

    Vælg, hvor længe den skal gemmes, og tilføj en adgangskode, hvis det er nødvendigt.

  3. 3

    Kopiér linket, og send det.

Ofte stillede spørgsmål

Skal modtagerne have en konto?

Nej. Alle med linket kan downloade uden at tilmelde sig. Hvis du har tilføjet en adgangskode, skal de også bruge den.

Hvornår slettes filen?

Automatisk, når den periode, du har valgt, udløber. For at slette den tidligere skal du fjerne den fra din konto.

Relaterede værktøjer